Списание People определи Пол Ръд за най-сексапилен мъж за 2021 година.

...
Списание People определи Пол Ръд за най-сексапилен мъж за 2021 година.
Коментари Харесай

Пол Ръд е най-сексапилният мъж за тази година

 Списание " People " дефинира Пол Ръд за най-сексапилен мъж за 2021 година. Актьорът обаче към момента не може да одобри това самопризнание.  

Той е чувал всичко за себе си – благ, общителен, работлив – етикети, които е прегърнал до известна степен. Но секси? 

" Имам задоволително съзнание, с цел да знам, че когато хората чуят, че аз съм определен, ще си кажат: " Какво? “.

Това не е подправено примирение, а демонстрация на вродена невзискателност. " Има толкоз доста хора, които би трябвало да получат това самопризнание преди мен “, споделя той пред " People ".

Дамите се влюбват в Ръд, тъй като обожават зелените му очи и страхотната усмивка. Въпреки че е суперзвезда, той споделя, че е най-щастлив вкъщи със своята брачната половинка Джули и с двете си деца- Джак и Дарби. " Когато мисля за себе си, мисля като за брачен партньор и татко. Просто излизам със фамилията си, когато не работя. Това е нещото, което най-вече ми харесва “, споделя Пол, представен от " People ".

Ръд е разказал авансово за новата си купа единствено на своята брачна половинка:

" Тя беше озадачена “, споделя той и прибавя: " Знаете ли, тя беше доста сладка. След известно време на потрес и смях, въпреки всичко сподели:  " Направили са верен избор “. Това беше доста благо. Вероятно не споделяше истината, само че какво друго да каже? “, признава Ръд.

Според него приятелите му ще го съсипят от смешки поради това самопризнание. " Така и би трябвало, аз също бих го направил. Няма да бъда непретенциозен, към този момент си върша визитни картички с новата купа. Но приятелите ми отново ще ме унищожат от майтапи. Очаквам го и по тази причина са ми другари “, прям е той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР